anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Trump ve Biden'ın söylemleri sertleşiyor!

Amerika Birleşik Devletleri, kasımda yapılacak genel seçimlere hazırlanıyor. Seçim günü yaklaştıkça başkan adaylarının söylemleri de sertleşiyor. Başkan Trump ve rakibi Joe Biden'ın son polemiği koronavirüs aşısı üzerine.
 Tarih: 18-09-2020 15:20:04
Trump ve Biden'ın söylemleri sertleşiyor!

 

Biden, "Trump görevi bırakmalı" dedi. Trump, "Biden kazanırsa anarşistler kazanır" diye cevap verdi. Seçime sayılı gün kala başkan adayları birbirini hedef aldı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın rakibi Joe Biden, CNN International tarafından düzenlenen bir açık oturuma katıldı. Halkın sorularını cevaplayan Biden, koronavirüs aşısı konusuna değindi. Başkan Trump'ın aşıyla ilgili çelişkili açıklamaları hakkında konuştu. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Direktörü Robert Redfıeld, Trump'ın aşı açıklamalarına karşı çıkmış, "Aşı bulunsa bile en erken 2021'in yazında halka dağıtabiliriz" demişti. Bu çelişkiyi dile getiren Biden, "Başkan'ın aşıyla ilgili dediklerine inanmıyorum. Doktor Fauci'ye güveniyorum. Fauci aşı güvenli diyorsa yaptırırım. Bilim insanlarını dinlemeliyiz, Başkan'ı değil. Amerikan halkına karşı dürüst olmalıyız. Bu başkan görevi bırakmalı" dedi.

Trump'tan cevap gecikmedi. Wisconsin eyaletinde düzenlediği bir mitingde konuşan Amerikan Başkanı, aşıyla ilgili iddialarını yineledi. "Yıl sonuna kadar güvenli ve etkili bir aşı hazırlayacağız. Daha önce de olabilir" ifadelerini kullandı.

Trump Biden'ı da hedef aldı, "O kazanırsa kundakçılar ve bayrak yakıcılar kazanır" dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI