anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Barış Atay: Sizi göndereceğiz, tarikatlar cemaatler kapatılacak

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, iktidara seslenerek "Sizi göndereceğiz. tarikatlar cemaatler kapatılacak. Er ya da geç bu suçlarda kimin dahli varsa hesap verecek. Takipçisi olmak neden işte o zaman göreceksiniz siz" dedi.
 Tarih: 09-12-2022 08:52:02
Barış Atay: Sizi göndereceğiz, tarikatlar cemaatler kapatılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı kuruluşların bütçe görüşmeleri Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmeye devam ediyor. 

TİP Hatay Miletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, Genel Kurul'da yaptığı konuşmasında gazeteci Timur Soykan'ın ortaya çıkardığı istismar skandalını yeniden hatırlattı. AKP iktidarının 20 yıldır "Takipçisi olacağız" ifadesini sıklıkla kullandığına ancak hiçbir şeyi takip etmediğine dikkat çekti. 

Mengüllüoğlu, iktidara seslenerek "Fuat Oktay, Fatih Dönmez, Murat Kurum, Bekir Bozdağ, Derya Yanık, Mevlüt Çavuşoğlu, Hulusi Akar, Fahrettin Koca, Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Nuri Ersoy, Mustafa Varank, Adil Karaismailoğlu, Bunların atamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan. 20 yıllık iktidarınızda buradan gelip geçen herkesin ve siz Türkiye'nin bu geldiği halin sorumlularısınız. Bizler sizin sorumluluğunuzda gerçekleşen hiçbir suçun unutulmasına izin vermeyeceğiz. Sizi göndereceğiz. tarikatlar cemaatler kapatılacak. Er ya da geç bu suçlarda kimin dahli varsa hesap verecek. Takipçisi olmak neden işte o zaman göreceksiniz siz" dedi. 

Mengüllüoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Takipçisi olacağız. AKP'nin 20 yıllık iktidarında ağzından çıkan en fazla söz bu oldu. 

Bu arkada iki bakandan biri kültür biri de çalışma sosyal bakanı. Direkt ona sorayım. Emin Alper'e verdikleri desteği geri istediğğini takip etmiş mi? Oyuncuları hala işçi olarak takip etmiş midir?

Günlerdir infiale sebep olan istismar davası için yine aynı söz: Takipçisi olacağız.

Timur Soykan bu haberi yazmasaydı ve arkasında durmasaydı sizin ağzınızdan tek bir söz duymayacağız. 

Siz neyin takibindesiniz. Siz Aladağ'da çocukların yanmasını takip ettiniz mi? Cemaat yurdundan intihar eden Enes'in takipçisi oldunuz mu? 

Siz tarikatlara cemaatlere milyonlarca destek veren bir iktidarsınız. Siz hiçbir şeyin takipçisi olamazsınız. Soma Ermenek'te babamızı kim öldürdü? diye soruyor çocuklar. Cumartesi anneleri 96'dan beri evlatlarımızı kim öldürdü diye soruyor. Bir toplumu öldürdünüz siz. Bu sorumluların isimleri neden söylenmez. Bunların isimleri söylenmeli: 

Fuat Oktay, Fatih Dönmez, Murat Kurum, Bekir Bozdağ, Derya Yanık, Mevlüt Çavuşoğlu, Hulusi Akar, Fahrettin Koca, Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Nuri Ersoy, Mustafa Varank, Adil Karaismailoğlu, Bunların atamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan. 20 yıllık iktidarınızda buradan gelip geçen herkesin ve siz Türkiye'nin bu geldiği halin sorumlularısınız. Bizler sizin sorumluluğunuzda gerçekleşen hiçbir suçun unutulmasına izin vermeyeceğiz. Sizi göndereceğiz. tarikatlar cemaatler kapatılacak. Er ya da geç bu suçlarda kimin dahli varsa hesap verecek. Takipçisi olmak neden işte o zaman göreceksiniz siz. "

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI