anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Erdoğan; "Bir iftira ile karşı karşıyayız.''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Milli Helikopter Motoru TEİ-TS1400'ün Teslimi ve Tasarım Merkezi Açılış Töreni"nde konuştu.
 Tarih: 05-12-2020 16:14:40   Güncelleme: 05-12-2020 16:24:40
Erdoğan;

 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tank Palet Fabrikası tartışmaları ile ilgili "Bir iftira ile karşı karşıyayız. Fabrikanın Katar'a satışı söz konusu değildir. Yapılan işlemin adı satış değil, işletme devridir" dedi.

Erdoğan, son dönemde gündem olan Tank Paleti Fabrikası'nın Katar'a satıldığı söylentileri üzerine açıklama yaparak, satışın söz konusu olmadığını, işletme devrinin gerçekleştiğini söyledi.

"YAPILAN İŞLEM SATIŞ DEĞİL, İŞLETME DEVRİDİR"

Bir iftira ile karşı karşıyayız. Ayrıca yapılan işlemin adı satış değildir. İşin adı işletme devridir. İşletmenin Katarlı yatırımcılara satışı gibi bir durum söz konusu değildir. Konvansiyonel savaşların şekil değiştirdiği şu dönemde, bir savunma sanayiini inşa etmek için 18 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. Savunmanın her alanında yatırımlarımız ve teşviklerimizle sanayiimize yön verdik. Dışa bağımlılığın ortadan kaldırılmasını sağlayacak kritik alanlardaki çalışmaları özellikle destekledik.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI