anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP'li Ağbaba: Her CHP’linin adayı Kılıçdaroğlu’dur

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Her CHP’linin adayı, partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bunu her platformda söylüyoruz. Bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ama son karar Altılı Masa'nındır” dedi.
 Tarih: 03-01-2023 08:13:38
CHP'li Ağbaba: Her CHP’linin adayı Kılıçdaroğlu’dur

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, gündemi değerlendirdi.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı ve Altılı Masa'nın çalışmalarına ilişkin ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ağbaba, "Öncelikle anayasa ile ilgili, altı partinin uzlaştığı bir paket açıklandı. Önümüzdeki günlerde, yol haritası ve hükümet programı açıklanacak. Ülke nasıl yönetilir bununla ilgili açıklama yapılacak. Altılı Masa kurulduğu günden bugüne de bunları açıklayacağını ifade ediyor" dedi.

"AK Partili yetkililer ve troller kriz çıkartmaya ve Altılı Masa'yı karıştırmaya çalışıyorlar" diyen Ağbaba, "Altılı Masa'da takvim harfiyen işlemeye devam ediyor. Aday süreci Altılı Masa'nın, altı liderin vereceği kararla ortaya çıkacak. Bu iradeye sahip olduğumuzu her zaman söylüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ağbaba, şunları söyledi: "Ama tabii ki her Cumhuriyet Halk Partilinin adayı, partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bunu her platformda söylüyoruz. Bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ama son karar Altılı Masa'nındır.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI