71 yaşında rövaşata

Trabzon’da 53 yıl boyunca aktif futbol yaşamını sürdüren Şerif Kunt (71), Erzurum amatör küme ekiplerinden Harb-İş Spor Kulübü'ne transfer oldu.
 Tarih: 30-01-2020 09:40:42
71 yaşında rövaşata

1985 yılında kurulan Trabzon Amatör Küme'de yıllarca yer alan ve başkanı olduğu Zaferspor'da hem antrenör hem de futbolcu olarak görev yapan ancak “Bir görev için bir lisans” düzenlemesine uymadığı gerekçesiyle takımı ligden ihraç edilen Kunt, sonraki süreçte kulübü devretti.

Kunt, 1 yıllık sözleşme imzaladığı yeni takımında çıktığı maçındaki performansıyla beğeni topladı.

Spor elçisi olmayı amaçlayan Kunt, sezon boyunca yeni takımının oynayacağı maçlara sıkı antrenmanlarla hazırlanıyor.

Gençlere örnek istediğini kaydeden Kunt, "7-8 yaşından itibaren sürekli sporun içerisinde olan ve düzenli spor yapan biriyim. Kâğıtları birleştirip top haline getirip mahalle aralarında top oynama sürecinden gelmiş bir insanım" diye konuştu.

Erzurum Harb-İş Spor Kulübü Başkanı Ferit Karakoca da, 71 yaşındaki bir insanın nasıl spor yapacağını herkese gösterebilmek için böyle bir transfer yaptıklarını belirterek, şunları ekledi:

"Şeref Kunt aynı zamanda Amatör Futbolcular Federasyonu Genel Başkanı. Meselemiz onun oynayıp oynamaması ya da takımda durup durmaması değil. Bir farkındalık yaratalım, 71 yaşındaki bir insanın nasıl spor yapacağını herkese gösterelim diye Şeref başkanımızı transfer ettik. Bize katkılar sunuyor. Tecrübesiyle gençlere örnek oluyor. Bizim de sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Bize de her türlü desteği sağlıyor."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI