anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Viyadük altında yanan 4 otomobilde kundaklama şüphesi

Şişli Piyale Paşa Bulvarı altında bulunan park halindeki 4 otomobilde çıkan yangın kısa süre içinde söndürüldü.
 Tarih: 26-05-2021 09:07:32
Viyadük altında yanan 4 otomobilde kundaklama şüphesi

 

İtfaiye ve polis ekiplerinin kundaklamadan şüphelendiği yangında 2 otomobil büyük oranda hasar görürken 2 otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Yangın saat 01.00 sıralarında Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi – Okmeydanı – Piyale Paşa Bulvarı viyadüğü altında çıktı. İddiaya göre viyadük altında bulunan park halindeki 4 otomobilden alevler yükselmeye başladı.

ALEVLER DİĞER OTOMOBİLLERE SİRAYET ETTİ
Park halindeki otomobillerden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobillere kısa sürede müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına aldı. İtfaiye ve polis ekiplerinin kundaklamadan şüphelendiği yangında 2 otomobil büyük oranda hasar görürken 2 otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

2 otomobilin ağır hasar gördüğü 2 otomobilde maddi hasar gördüğü kazada kundaklama şüphesi
Çıkan yangında 06 BS 8015 plakalı otomobil ile plakası öğrenilemeyen başka bir otomobil büyük oranda zarar görürken 34 AC 1887 ve 34 PSU 93 plakalı otomobillerde maddi hasar oluştu. Yangının çıktığı yere gelen olay yeri inceleme ekipleri, çevrede araştırma yaptı. Yangının çıkış nedeninin kundaklama şüphesi üzerinde durduğu tahmin ediliyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI