anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Dilan’a ödül: FERRARİ

7 yaşındaki Dilan Huner, Çin’de düzenlenen ve dünyaca ünlü markaların kıyafetlerinin sergilendiği yarışmada, 300 yarışmacı arasından birinci seçildi.
 Tarih: 15-01-2020 12:06:02   Güncelleme: 15-01-2020 15:40:02
Dilan’a ödül: FERRARİ

Süleymaniyeli Kürt bir baba ve Çinli annenin oğlu Dilan Huner, Çin’in başkenti Beijing’de 29 Aralık 2019’da düzenlenen Soya Modellik Yarışmasında birinci oldu.

Baba Huner Hamid, “Oğlum ülkenin en yıldızlarının ve işinsanlarının çocuklarının da aralarında bulunduğu modellik yarışmasında 300 kişi arasında birinci seçildi. Bu bizim için çok büyük bir onur” dedi.

Huner Hamid, “Dilan’a bir Ferrari otomobil hediye edildi. Tabi şu an 7 yaşında ancak 18 yaşına geldiğinde otomobilini alabilecek. Ayrıca İntStar dahil birçak büyük sinema şirketi oğlumla sözleşme imzaladı” diye konuştu.

Çin’de her yıl düzenlenen Soya Modellik Festivali’ne Gucci, Burberry ve Kenzo gibi dünyaca ünlü markalar sponsorluk yapıyor.

Süleymaniye’nin Dokan ilçesine bağlı Kani Wutman köyünde doğan baba Huner Hamid, 2009 yılında Çinli Mona Li ile evlendi. Huner ve Mona Li çiftinin Darin (10) ve Dilan (7) isimli iki erkek çocuğu bulunuyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI