anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

TOKİ Başkanı'ndan müteahhitlere: Lütfen ihalelerimize katılın

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı konut projesiyle ilgili müteahhitlerle toplantı yaparak ihalelere girme çağrısı yaptığı belirtildi.
 Tarih: 11-11-2022 10:51:38
TOKİ Başkanı'ndan müteahhitlere: Lütfen ihalelerimize katılın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2 yılda 250 bin konut projesinin ardından TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un müteahhitlerden destek istediği iddia edildi.

Sözcü'den Deniz Zeyrek'in yazısına göre, bir grup müteahhitle toplantı yapan Bulut, "Sayın Cumhurbaşkanımız bu talimatı verdi. Hep birlikte elimizi taşın altına sokalım ve bu işi başaralım. Lütfen ihalelerimize katılın" ifadelerini kullandı.

Zeyrek'in yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Daha çeşitli sorunlar nedeniyle başlanamayan ya da duran mevcut projeler ortadayken, yeni projedeki bu rakamları gerçekleştirmek gerçekten zor olacak. Bulut, çözümü müteahhitlerden destek istemekte bulmuş. Davet ettiği çok sayıda müteahhit toplantıya katılmış. Bulut'un 'Sayın Cumhurbaşkanımız bu talimatı verdi. Hep birlikte elimizi taşın altına sokalım ve bu işi başaralım. Lütfen ihalelerimize katılın' çağrısı yaptığı müteahhitler de yaşadıkları sorunları ve süreç içinde önlerine çıkan engelleri bir bir anlatmış. Bulut'un yanıtı, 'Siz katılın, biz de elimizden gelen bütün kolaylıkları sağlayalım. Sorunları birlikte aşalım' olmuş." 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI