anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP Milletvekilleri Ağrı’da

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç , 4 gün sürecek çalışmalar için Ağrı’da.
 Tarih: 03-06-2022 15:00:00   Güncelleme: 03-06-2022 15:05:16
CHP Milletvekilleri Ağrı’da

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3-6 Haziran tarihleri arasında 51 ilde 102 milletvekiliyle yürüteceği çalışmalar başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevlendirmesi ile Ağrı’da bulunan İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan ve Ağrı İl Yönetimi ile birlikte Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Ülkemizdeki ve Ağrı’daki sıkıntıları vekillerimize aktardık. Onlar da iktidara geldiklerinde ülkeyi nasıl yöneteceklerini bize aktardılar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmalarından memnunuz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise Ağrı’nın sorunlarını bildiklerini belirterek “Doğu ve Güneydoğu’nun sorunlarını biliyoruz. Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızdan da çok önemli bilgiler aldık. Kendilerinin sorunlarıyla bizim düşüncelerimizin örtüştüğünü gördük. Biz; ‘ülkemizin geleceğini hep beraber, siyasi parti ayrımı yapmadan, daha demokratik, daha özgür bir Türkiye’yi nasıl kurabiliriz, ekonomik altyapılarımızı nasıl güçlendirebiliriz, ülkemizin gelişmesine Ağrı’dan başlayarak nasıl katkıda bulunabiliriz’ bunları konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Başkan’a ve Yönetimine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’li Milletvekilleri, Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Ağrı Muhtarlar Derneği’ni ve Ağrı Basın Birliği’ni ziyaret ettiler. Muhtarlar; mahalle ve köylerde yaşanan sorunları, CHP heyetine aktardılar. Ağrı Basın Birliği’ne yapılan ziyarette ise Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram’dan Ağrı’daki yerel medyanın sorunları hakkında bilgi aldılar.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI