anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Ahmet Şık'tan Süleyman Soylu'ya: Mafyanın ifşa ettiği suç işleri bakanı

TİP Milletvekili Ahmet Şık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun suç duyurusu açıklamasına sosyal medya hesabından, "Savcıya giderken yanında parçası olduğun suç duvarının tuğlasını da götür" yazdı.
 Tarih: 31-05-2022 16:46:26
Ahmet Şık'tan Süleyman Soylu'ya: Mafyanın ifşa ettiği suç işleri bakanı

Gezi protestolarının yıldönümünde Türkiye İşçi Partili (TİP) milletvekilleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne "Her yer Taksim her yer direniş" yazılı bir pankart astığı sırada polisin müdahalesiyle karşılaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisleri ödüllendirdiğini söyledi. TİP Milletvekili Ahmet Şık da Soylu'nun suç duyurusu açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

Gazetecilerle birlikte yazdığı 'Duvar' kitabına gönderme yapan Şık, şu ifadeleri kullandı:

"Mafyanın ifşa ettiği suç işleri bakanı olarak, savcıya giderken yanında parçası olduğun suç duvarının tuğlasını da götür."

 

 

NE OLMUŞTU?
Türkiye İşçi Partili (TİP) milletvekilleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne "Her yer Taksim her yer direniş" yazılı bir pankart astığı sırada polisin müdahalesiyle karşılaştı. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, milletvekilleri Sera Kadıgil ve Ahmet Şık'ın, Gezi protestolarının dokuzuncu yıldönümü nedeniyle astığı pankart polis tarafından kesildi. 

Ahmet Şık’ın kişisel Twitter hesabından canlı yayınlanan videoda polisin, “Bu bayrağı buraya asamazsın” diyerek milletvekillerine müdahale etmek istediği görülürken, çevredekilerin “O milletvekili, milletvekili” dediği duyuldu. Ahmet Şık, polisin yakasından tutarak çektiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından açıklama yaparak polislere sahip çıktı: "Bu Polis arkadaşlarımı, görevlerini yapmaları münasebetiyle ödüllendiriyoruz. HDPKK’dan meclise giren bu milletvekilleri hakkında da suç duyurusunda bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur..."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI