anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Sezgin'in 5'inci günde cansız bedenine ulaşıldı

Antalya'da, serinlemek için girdiği su kanalında kaybolan Sezgin Andariman (17), arama çalışmalarının 5'inci gününde ölü olarak bulundu.
 Tarih: 10-08-2020 12:52:35
Sezgin'in 5'inci günde cansız bedenine ulaşıldı

 

Kepez ilçesine bağlı Baraj Mahallesi'ndeki su kanalına, 6 Ağustos'ta, akşam saatlerinde kuzeni Ahmet Andariman ile birlikte gelen Sezgin Andariman, bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu. Kuzenini göremeyen Ahmet Andariman, ailesine haber verdi. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sahil güvenlik, polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Sezgin Andariman'ın bulunması için Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı, AKUT ve İHH İnsani Yardım Vakfı'na ait çok sayıda dalgıç kanalda arama çalışması başlattı.

Arama çalışmalarının 5'inci gününde, Sezgin Andariman'ın cansız bedeni bulundu. Sabah erken saatlerde su altında arama yapan dalgıçlar, Andariman'ın cesedini, suya girdiği yerde sazlıklar arasında buldu. Dalgıçlar tarafından su kanalından çıkarılan ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI