anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Özgür Özel Alpay Özalan’ı 'Ceyar'a benzetti

CHP’li Özgür Özel, İYİ Partili Hüseyin Örs’ün hastaneye kaldırılmasına sebep olan kavgada ön saflarda yer alan Alpay Özalan’ı Ceyar’a benzetti.
 Tarih: 12-12-2022 10:19:34
Özgür Özel Alpay Özalan’ı 'Ceyar'a benzetti

 İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs’ün hastaneye kaldırılmasına sebep olan kavga, Meclis’te yeniden gündem oldu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Milletvekili Alpay Özalan’ı ‘Ceyar’a benzetti.

Meclis Genel Kurulu’nda yaşanan kavgaya ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, partisinin siyasi linçle karşı karşıya olduğunu savundu. İYİ Parti milletvekillerinin Örs’ü darp eden AK Partili Zafer Işık için, "O adam Parlamento’ya girmesin. Eğer Parlamento’ya girerse biz ona haddini bildiririz" dediğini anlatan Elitaş, İYİ Parti Grubu’nun iradesini tek kişiye teslim ettiğini söyledi. Elitaş, şöyle konuştu:

“Hani diyorlar ya ‘Tek adam, tek adam’, iradelerini bir kişiye teslim eden İYİ Parti Grubuyla karşı karşıyayız. Burada ‘Hanımağa’ talimat veriyor ‘Çıkın dışarı’ diyor.”

Elitaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’nın CHP’li milletvekilleri tarafından protesto edilmesini de eleştirdi ve şunları söyledi: “Bir kadın, kadın şiddetiyle karşı karşıya kaldı burada. Siz ön sıralara kadınları koyuyorsunuz. Kadın bir bakana karşı şiddet uygulattırıyorsunuz.”

Elitaş’a cevap CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den geldi. Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde öne getirilecek, bağırtılacak kadınlar yok. Cumhuriyet Halk Partili kadınlar, öne gelmeleri gerektiğini düşünüyorlarsa ön tarafa gelirler; tepki göstermeleri gerektiğini düşünüyorlarsa gösterirler, eylem yapacaksa yaparlar” dedi.

Elitaş’ın eril dilini kınadığını söyleyen Özel, Hüseyin Örs’e saldırılan güne ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Milletvekili Alpay Özalan’ı Dallas dizisinin kötü karakteri ‘Ceyar’a benzeten Özel şöyle konuştu: “Hepimiz gördük ki koşup birine yumruk atma olayı oldu. Onun savunulacak bir tarafı olmadığını herkes biliyor ama bir dizi film gibi anlattınız ya, ben izledim dizi filmi. Her karakter var. Alpay Özalan nerede, Ceyar; Ceyar olmadan Dallas olur mu?”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI