anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

1000 Çocuk Korusu: Ata'sına seslendi

 Tarih: 01-05-2023 17:43:52
1000 Çocuk Korusu: Ata'sına seslendi

 

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Anıtpark’ta “Çankaya Belediyesi 1000 Çocuk Korosu” seslendirdiği marş ve şarkılarla kutlama gerçekleştirdi.
Konser öncesi konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı her yıl olduğu gibi yine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yanı başında, Anıtkabir’in yanı başında ve coşkuyla kutluyoruz. Bu bayramın asıl sahibi çocuklarımızın ellerinden öpüyorum” dedi. 23 Nisan’ın önemine vurgu yapan Taşdelen; “Ulusal egemenlik kavramı kolay edindiğimiz bir kavram değil. Mustafa Kemal Atatürk, yıkılan Osmanlı Devleti’nin üzerinde yeni Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarken halk egemenliğine, ulus egemenliğine dayalı bağımsız bir devlet istedi. Bugün meclisimizin duvarında da yazdığı gibi Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” şeklinde konuştu.

1000 ÇOCUK ŞARKILARIYLA ATA’SINA SESLENDİ

Ahmet Bahadır İlhan Ortaokulu, Mehmet Özcan Torunoğlu Ortaokulu, Salih Alptekin Ortaokulu ve Büyükhanlı Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 1000 Çocuk Korosu, Şef Murat Ömür Tuncer yönetiminde Agora Senfoni Orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendirdi. “Gençlik Marşı”, “Bugün Bizim Bayramımız”, “İzmir Marşı”, “Gel Katıl Bize”, “Ben Giderim Batum’a”, “Çay Elinden Öteye” ve “Ey Özgürlük” eserlerini seslendiren çocuklar, kapanışı ise her zaman olduğu gibi “Senden Daha Güzel” şarkısıyla Ata’larına seslenerek yaptılar. Konser büyük alkışlar arasında tamamlandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MEDYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI