ANKARA - Olaylı geceye ceza

Ankara'nın Keçiören ilçesinde hırsızlık için girdiği evin sahibi N.Y. (67) adlı kadına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Enes A. (19), mahkeme yaşlı kadının rızasıyla olduğunu söyledi.
 Tarih: 13-01-2020 12:40:28
ANKARA - Olaylı geceye ceza

Olay, geçen yıl 9 Haziran Keçiören Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi.

Enes A., arkadaşı B.Ç. (20) ile gece boyunca alkol aldıktan sonra sabah saatlerinde akrabasıyla yaşayan N.Y.'nin evine girdi.

Enes A., evde yatalak akrabasına su vermek için o saatte ayakta olan N.Y. ile karşılaştı. Enes A., darbettiği kadına daha sonra cinsel istismarda bulunarak kaçtı.

Olay yerinde arama yapan polis Enes A.’nın düşürdüğü çakmak ve kredi kartından iz sürdü ve 5 ayrı suçtan sabıkası bulunan Enes A.'ya ulaşıldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Enes A. tutuklanırken, arkadaşı B.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SANIK: RIZASIYLA OLDU

Ankara 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Enes A. , " N.Y.'nin evine girdim ve onunla karşılaştım. 'Kızarkadaşın, sevgilin var mı?' diye sordu. 'Sana kız istemeye gideriz' dedi ve sonra soyunmaya başladı. Herşey rızaya dayalı oldu" dedi.

Tutuksuz sanık B.Ç. ise Enes A.’yı eve girmemesi yönünde uyardığını, eve girdikten sonra uzun süre çıkmaması üzerine, olay yerinden ayrılıp evine gittiğini ve olup biten hiçbir şeyden haberi olmadığını ileri sürdü.

N.Y. ise şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Arkamdan geldi, eliyle ağzımı kapattı. Sırtıma vura vura beni kendimden geçirdi. Herşey rıza dışında olmuştur" diye konuştu.

İNDİRİMSİZ 16 YIL HAPİS

Mahkeme heyeti sanık Enes A.'ya “zorla cinsel istismarda bulunma” suçundan 15 yıl, “konut dokunulmazlığını ihlal” suçundan ise 1 yıl olmak üzere toplam 16 yıl hapis cezası verdi.

Cezada indirim uygulanmazken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Tutuklu sanık B.Ç. ise tüm suçlardan beraat etti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI