CHP’nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yaptığı ön seçim, sabah saatlerinde ülke genelinde başladı. Yoğun ilgi nedeniyle oy verme süresi saat 20.30’a kadar uzatıldı.
Ankara,
17°C
açık
Uygulamamızı ziyaret ederek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, ABD ile Umman’da yapılması planlanan üçüncü tur nükleer konulu müzakereler öncesindeki teknik görüşmenin cumartesi gününe ertelendiğini duyurdu.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, ABD ile Umman’ın başkenti Maskat’ta üçüncü tur nükleer müzakereler öncesinde yarın gerçekleştirilmesi planlanan teknik düzeydeki görüşmenin ertelendiğini ifade etti. Bekayi, Umman’ın teklifi ve İran ile ABD heyetlerinin ortak mutabakatı doğrultusunda, yarın yapılması planlanan teknik görüşmenin her iki ülkenin heyet başkanlarının katılımıyla cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.
Kaynak: İHA