Uygulamamızı ziyaret ederek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran’a yönelik devam eden saldırılara ilişkin sert açıklamalarda bulundu. İran’ın nükleer tesislerine ciddi zarar verdiklerini belirten Netanyahu, önümüzdeki günlerde saldırıların artacağını duyurdu.
Netanyahu, İran’ın nükleer programını birkaç yıl geriye ittiklerini öne sürerek, “Bu projeleri yürüten kıdemli bilim adamlarından oluşan ekibi de vurduk” dedi.
İran’ın balistik füze kapasitesini İsrail için yok edici bir tehdit olarak tanımlayan Netanyahu, bu füzelerin üretim kabiliyetinin ortadan kaldırıldığını söyledi.
Netanyahu açıklamasında, “Çok yakında İsrail Hava Kuvvetleri’nin uçaklarını Tahran semalarında göreceksiniz. Ayetullah rejiminin her noktasını ve her hedefini vuracağız” ifadelerini kullandı.
Şimdiye kadar gerçekleştirilen operasyonların gelecek günlerde yaşanacaklarla kıyaslandığında önemsiz kalacağını savunan Netanyahu, daha büyük saldırıların yolda olduğunu belirtti.
Kaynak:İHA