9. Uluslararası Nasreddin Hoca Festivali unutulmaz konserlerle sona erdi

Yayınlama: 14.07.2025
Düzenleme: 14.07.2025 13:31
A+
A-

Sivrihisar Belediyesi tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali, müzik dolu bir finalle tamamlandı. Festivalin son gününde sahneye çıkan ilk isim Veli Erdem Karakülah oldu. Ankara havaları ve sevilen şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturan Karakülah, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci de sanatçıyla sahnede düet yaparak geceye renk kattı.

SELDA BAĞCAN’DAN 70 BİN KİŞİYE UNUTULMAZ GECE

Festivalin kapanış konserinde sahne alan Türk müziğinin efsane ismi Selda Bağcan, yaklaşık 70 bin müziksevere muhteşem bir konser sundu. Festival alanını dolduran kalabalık, Bağcan’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

BAŞKAN DÖKMECİ’DEN TEŞEKKÜR VE ANLAMLI MESAJ

Konser sonunda konuşan Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, sanatçılara ve festivale katılan herkese teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Dolu dolu geçen Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivalimiz sona erdi. Burayı dolduran vatandaşlarımıza, festivalimize renk katan sanatçılarımıza, kültür ve sanat âşıklarına, tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.”
Başkan Dökmeci ayrıca, “Adaletli bir dünyada, kadın cinayetlerinin olmadığı, çocuk tacizlerinin ve istismarlarının yaşanmadığı” bir gelecek temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.