anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Abidin Özçelik: Şöhret size ikinci bir şansı yeniden vermez

‘ Yetenek Sizsiniz ’ yarışması ile tanıdığımız ve yaptığı sıra dışı illüzyon gösterileri ile adını duyurmayı başaran Abidin Özçelik, Manşet Haber'in sorularını yanıtladı.
 Tarih: 25-03-2020 12:18:35   Güncelleme: 25-03-2020 13:13:35
Abidin Özçelik: Şöhret size ikinci bir şansı yeniden vermez

 

Abidin Özçelik kimdir?

Merhabalar ben Abidin Özçelik. Ankara'da yaşıyorum, burada reklam ve medya ajansım var. Ama asıl tanınma sürecim Acun Medya'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile oldu. Bunun yanında illüzyonistim ve aynı zamanda moda tutkunu bir karaktere sahibim. Bu tutku bana Ankara'da finali yapılacak ve Türkiye'ye mâl olacak bir GÜZELLİK YARIŞMASI yapma kararı aldırdı. Ve uzun yıllardır bu işin içinde olmaktan mutluluk duyuyorum.

Sizi Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile kamuoyu tanıdı. Yarışma neler kazandırdı? Beklentilerinizi karşıladı mı? 

-Yarışma bana isim kazandırdı ve aynı zamanda güvenirliğimi ortaya koyacak büyük işler yapmama sebep oldu. Türkiye turneleri yaptım, rekorlar kitabına girecek işlere imza attım. Ve sosyal medyada büyük bir ağa sahip oldum. Hayallerimi gerçekleştirebilecek bir adım attım ve fazlasını kazandım. Ama her şeyden önce bunları istedim ve yaptım.

Şöhret olmak nasıl bir duygu?

-Artıları olduğu kadar eksileride var. Türkiye'de iş yapma potansiyelinizi yurtdışına aktarma şansına sahip oluyorsunuz ve kolay sponsorlar bulabiliyorsunuz. Ama tek bir başarısızlık sizi başladığınız yere tekrar getirebilir. Ve şöhret size ikinci bir şansı yeniden vermez. Devamlılık esas olsun istiyorsanız şöhreti doğru kullanmak gerekiyor.

Yarışmadaki illüzyon performansınız şu an devam ediyor mu?

-Evet hala devam ediyorum. Turneler ve özel sahne performanslarım sosyal medya ağlarımda mevcut aynı zamanda tarihleri de buralardan paylaşıyorum.

Şu an genç ve güzel kızların merakla beklediği güzellik yarışması ne durumda? Hangi aşamada?

-Miss Angel of Turkey 2020 bu sene finali Ankara'da yapılacak ve bunun yanında rekor bir başvuru oranına sahip olduk. İlk ön elememizi gerçekleştirdik fakat başvurularımız hala devam ediyor ve @missangelofturkey sosyal medya aracılığıyla başvuru yapılması mümkün.

Korona virüsü nedeni ile programda aksama söz konusu mu?

-Evet, yarışmamıza şuan için erteleme kararı aldık. Birbirinden ünlü isimlerinde jüride olacağı yarışmamız ülke şartları nedeniyle malesef ekipçe oturup bunun daha mantıklı olacağını düşündük. Ülkemizin bu zor günlerinde böylesi bir yarışmayı öne sürmek olamazdı ve bizlerde bunun en mantıklı karar olacağını düşündük.

Elemeler tamamlandı mı? Jüride kimler var? Yarışmaya katılacak adaylara önerileriniz var mı? Adaylar nelere dikkat etmeli?

-İlk ön elememiz gerçekleşti. Fakat başvurularımız hala devam ediyor. Jürilerimiz; Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever olacak. Katılacak adaylar öncelikle bunun bir güzellik yarışması olduğunu düşünmelerini istemiyoruz. Bu yarışma aynı zamanda bir modellik okulu. Kamp süresince alacakları eğitimler onların hayallerine hitap edeceğini düşünüyoruz. Çünkü bende bir yarışmadan geldim onların bu heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki. O yüzden bu yarışma size hayallerinizin kapılarını aralayacak ve sonra güneşin önünde gerçekleşen hayallerinizi izleyeceksiniz..

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER RÖPORTAJ Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI