anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Adrenalin tutkunlarının yeni adresi: Beypazarı

Beypazarı Üreğil Mahallesi'nde bulunan bin 450 metre yükseklikteki Ovacık Yaylası, yamaç paraşütü sevdalılarının yeni gözdesi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaylanın iniş-çıkış yolu ile yamaç paraşütü pistini yaptırarak sporcuları sevindirdi. Sadece Başkent’in değil Türkiye’nin birçok ilinden gelen adrenalin tutkunları yamaç paraşütüne yoğun ilgi gösteriyor.
 Tarih: 26-10-2020 13:20:46
Adrenalin tutkunlarının yeni adresi: Beypazarı

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yamaç paraşütü yapan sporcuların uğrak mekanları arasında yer almaya başlayan Beypazarı Üreğil Mahallesi Ovacık Yaylası'nın iniş-çıkış yolu ile yamaç paraşütü pistini yaptırarak sporseverlerin hizmetine sundu.

 

BAŞKENT YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE DE MARKA OLACAK

Yamaç paraşütü uçuşları ile hedef yarışmalarının yapılabilmesi için yeterli yüksekliğe sahip olan Ovacık Yaylası, doğa ve spor turizminde tanınarak marka olma yolunda ilerliyor. Yamaç paraşütü yapanların buluşma noktası olan yaylaya birçok havacılık kulübü yoğun ilgi gösteriyor. Sporcuların bin 450 metre yükseklikteki Ovacık Yaylası'nı keşfetmesiyle kısa sürede adını duyuran Üreğil ilçesi, esen güney rüzgarları sayesinde yamaç paraşütüne en uygun merkezlerden biri olarak nitelendiriliyor.

BAŞKAN YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Sporcularla birlikte ilk uçuşu yapan Üreğil Mahallesi Muhtarı Mustafa Ayanoğlu, alanı öncelikle bu sporu yapan adrenalin tutkunlarının keşfettiğine dikkat çekerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a durumu ilettikten sonra kendisi bizzat ilgilendi. Bizden yardımlarını esirgemedi. Mansur Başkanımıza, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına çok teşekkür ediyoruz. Mahallemize güzel bir yamaç paraşütü pisti kazandırdılar” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI