anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Arka Sokaklar’a bir süre ara verildi

Arka Sokaklar, cuma akşamı yayınlanacak 638. bölümün ardından dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle bir süre 'sağlık arası' verecek.
 Tarih: 18-11-2022 09:37:42
Arka Sokaklar’a bir süre ara verildi

2006’dan bu yana ekran macerasına devam eden Arka Sokaklar dizisi, yarın yayınlanacak bölümün ardından bir süre ekranlardan uzak olacak. Dizinin final yapacağı iddia edilirken Kanal D'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün ara verileceği öğrenilmiş, kararın nedeni belirtilmeyince dizi için final haberleri konuşulmaya başlanmıştı. İddialar üzerine Kanal D, konuya açıklık getirerek kararın sebebinin, dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı olduğunu duyurdu.

Kanalın açıklaması şöyle:

“Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MEDYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI