SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Atlas Çağlayan’ın ailesine tehdit iddiası: Savcılık soruşturma başlattı

Haber görseli

Güngören’de çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın ailesine tehdit mesajları gönderildiği iddiaları üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

“YAN BAKMA” TARTIŞMASI CİNAYETLE SONUÇLANDI

Olay, 14 Ocak günü saat 20.20 sıralarında Mehmet Nesih Özmen Mahallesi Emek Sokak’ta meydana geldi. Daha önce birbirlerini tanımadıkları öğrenilen iki grup arasında, bir kafeden çıktıktan sonra “yan bakma” iddiasıyla tartışma çıktı.

Kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, 15 yaşındaki E.Ç., sustalı olarak tabir edilen bıçakla Atlas Çağlayan’ı göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan Çağlayan, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şüpheli E.Ç. olayda kullanılan bıçakla birlikte yakalanarak tutuklandı.

Kaynak: AA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.