Uygulamamızı ziyaret ederek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
İstanbul’da üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın valiz içinde parçalanmış cansız bedeni bulundu. Kayıp başvurusunu ikiz kardeşi Esra Tokyaz yaptı. Şüpheli olarak eski polis olduğu öğrenilen C.K. ve 6 kişi gözaltına alındı.
22 yaşındaki hemşirelik öğrencisi, Reyhanlı’daki ailesine teslim edilerek Hatay’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze işlemleri sırasında aile büyük acı yaşadı.
İkizi Esra Tokyaz, kardeşinin parçalanmış ve tanınamayacak halde olduğunu belirterek, “Cenazeyi sadece ben gördüm. Anneme bile göstermedim. Kimse yaklaşmasın istedim” dedi.
Esra Tokyaz, kardeşinin C.K. tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını ve fiziksel şiddete uğradığını söyledi. C.K.’nın daha önce de kardeşini kaçırdığını, morluklarını görünce polise haber verdiğini ifade etti.
Esra Tokyaz, “Henüz kardeşimin yasını tutamadık. Önce adalet istiyoruz. Kardeşim mutlu olmayı hayal ediyordu. Onu hayalleriyle birlikte toprağa verdik” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.
Kaynak: İHA