Uygulamamızı ziyaret ederek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan programına Valilik ziyaretiyle başladı. Vali Hamza Aydoğdu tarafından karşılanan Bakan Bayraktar, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra, il protokolüyle bir görüşme gerçekleştirdi.
Valilik ziyaretinin ardından Bakan Bayraktar, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı’na geçti. Burada partililerle bir araya gelen Bayraktar, daha sonra Erzincan Belediye Başkanlığı’na geçerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bakan Bayraktar’ın Erzincan’daki programı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Erdoğan Büyükkasap Konferans Salonu’nda öğrencilerle gerçekleştireceği buluşmayla devam edecek. Öğrencilere enerji politikaları hakkında bilgi vermesi bekleniyor.
Kaynak:İHA