Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) merkez ve taşra teşkilatına toplam 496 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.
PERSONEL ALIMI SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU
Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda personel alım sürecine ilişkin detayları kamuoyuyla paylaştı. “Orman Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 496 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz. Aramıza katılacak arkadaşlarımıza şimdiden kolaylıklar diliyorum. Hayırlı olsun.”
KPSS (B) GRUBU PUAN SIRALAMASI ESAS ALINACAK
Paylaşılan bilgilere göre alımlar, KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre yapılacak. Bu kapsamda farklı kadrolarda personel istihdam edilecek.
ALIM YAPILACAK KADROLAR
Lisans mezunları:
20 Mühendis
30 Büro Personeli
4 Avukat
2 Biyolog
1 Diyetisyen
Ön lisans mezunları:
1 Laborant
2 Tekniker
Ortaöğretim mezunları:
1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi
296 Şoför-Operatör
2 Garson
2 Bulaşıkçı
135 Temizlik Personeli
BAŞVURULAR KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN YAPILACAK
Adaylar başvurularını Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden (kariyerkapisi.gov.tr) gerçekleştirecek. Başvuru tarihleri ve diğer detaylar platform üzerinden açıklanacak.
Haber Merkezi