SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Bayburt’ta ‘2. Sağlık Sempozyumu’ düzenlenecek

Haber görseli

Bayburtlu doktorlar tarafından düzenlenen “2. Bayburt Sağlık Sempozyumu” 3-5 Ekim tarihleri arasında Bayburt Üniversitesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

246 DOKTOR KATILACAK

Üç gün sürecek sempozyuma, 60’tan fazla doçent ve profesörden oluşan toplam 246 Bayburtlu doktorun katılması bekleniyor. Türkiye’nin farklı illerinden gelen sağlık profesyonelleri, Bayburt’ta bilimsel bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

GENİŞ KAPSAMLI BİLİMSEL PROGRAM

Genel Dahiliyeciler Derneği Başkanı Doç. Dr. Havva Keskin, sempozyumun koruyucu hekimlikten onkolojiye, pediatriden görme ve işitme sağlığına kadar geniş bir yelpazede güncel ve kapsamlı bir bilimsel program sunacağını açıkladı.
Keskin, “Halk sağlığı ve koruyucu hekimlik, enfeksiyon hastalıklarında aşılama, onkolojide koruyucu yaklaşımlar, görme ve işitme sağlığında koruyucu hekimlik, pediatride koruyucu hekimlik, hemşirelik bakış açısından halk sağlığı, sağlıklı birey–sağlıklı toplum gibi konu başlıkları ele alınacak” dedi.

MESLEKTAŞ DAYANIŞMASI VE SOSYAL ETKİNLİKLER

Sempozyum kapsamında sosyal etkinliklerin de düzenleneceği ve bu sayede hem meslektaş dayanışmasının hem de hemşehri bağlarının güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi. Katılımcıların, bilimsel paylaşımlara aktif katkı sağlaması bekleniyor.

 

Kaynak:İHA

 

 

 

 

Kaynak:İHA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Yazarlarımız
  • 1 Manşet Haber
  • 2 Hüseyin Çubukçu
  • 3 Melisa Altuntaş
  • 4 Beyza Kum
  • 5 Buket Saymaz
  • 6 Elika Doğru
  • 7 Mert Çebişci
  • 8 Gülsüm Köprücüoğlu