anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Beyoğlu’ndaki silahlı çatışmanın şüphelisi “Daha büyüğünü yapınca çekersin"

Beyoğlu’nda akraba olan iki aile arasında yaşanan ve 2’si kadın 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgada polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 2’si kadın 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 Tarih: 17-05-2021 09:17:00
Beyoğlu’ndaki silahlı çatışmanın şüphelisi “Daha büyüğünü yapınca çekersin

 

Sevk esnasında kadın şüphelinin, “Ne yaptık oğlum MKK’mıyız biz” erkek şüphelinin ise, “Şimdi değil, daha büyüğü olduğu zaman çekersin” demesi dikkat çekti.
Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Cinderesi Sokak üzerinde önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında daha önceden tartışma yaşayan akraba iki aile arasında silahlı kavga çıkmıştı. Otomobil ile gelen silahlı kişiler, evlerinin önünde oturan akrabalarıyla kavga etmeye başlamış ardından da iki aile üyeleri birbirine silahlarla ateş etmeye başlamıştı. Kavgada 2’si kadın 4 kişi yaralanmış, saldırganlar Dürdane Ç., Haydar S., Ceylan S. ve Onur Y. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmıştı. Çatışma anları ise cep telefonu kamerasına yansımıştı.

KADIN ŞÜPHELİ: “MKK’MIYIZ BİZ”
Öte yandan emniyette işlemleri tamamlanan 2’si kadın 4 kişi adliyeye sevk edildi. Sevk esnasında kadın şüphelinin, “Ne yaptık oğlum MKK’mıyız biz” erkek şüphelinin ise, “Şimdi değil, daha büyüğü olduğu zaman çekersin” demesi dikkat çekti. Mahkemeye çıkartılan 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, şüphelilerden Dürdane Ç. ise önceden kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle Bakırköy Cezaevine teslim edildi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI