anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Gönen İlçe Meydanı'nda halkla buluştu

 Tarih: 13-05-2023 15:29:38   Güncelleme: 13-05-2023 19:43:38
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Gönen İlçe Meydanı'nda halkla buluştu

 

Gönen’li hemşehrilerinden gördüğü yoğun sevgi ve destek karşısında duygulanan Sarı, “-Gördük ki Gönen’li kardeşlerim kararını vermiş: ‘Size Söz Millet İttifakını iktidara taşıyacağız.’ diyorlar. 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Balıkesir’in gururu İktidarımızın Enerji Bakanı Sayın Ahmet Akın ve tüm Milletvekili yoldaşlarımla birlikte mecliste Gönen için mücadele vereceğiz, halkımızın güvenini boşa çıkartmayacağız. Gönen Erdoğan’ı yolcu ederken, çözüm Kılıçdaroğlu diyor.” ifadelerini kullandı.
 

CHP’ye katılan yeni partililerin rozet takma töreninde konuşan Serkan Sarı, “Toplumun her kesimini kucakladığımız iktidar yürüyüşümüzde partimizin büyüdüğünü görmek, verdiğimiz emeğin karşılığını aldığımızı gösteriyor. Yeni üyelerimize hoş geldiniz diyoruz” şeklinde konuştu. Serkan Sarı, CHP’nin yeni üyeleri Av. Alp Kaan, Kenan Üstünel ve eşi Gonca Üstünel’e rozetlerini bizzat taktı.

Serkan Sarı, halk buluşmalarını ve saha çalışmalarını Gönen’de sürdürüyor

Kaffed Gönen Çerkes Derneği’ni ziyaret eden Sarı burada yaptığı konuşmada, “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun üslubuyla, toplumun her kesimini bölmeden, ötekileştirmeden, her rengini kucaklayacak ve kültürlerini geleceğe taşıyacağız. Ülkemizin birleştirici gücü Cumhuriyet’in kurucu Partisidir. Millet İttifakının iktidarına 2 gün kaldı.” Açıklamasında bulundu. İl yöneticileri ile birlikte Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin ve partililerle Manyas İlçesinin kırsal mahallelerini tek tek dolaşan Serkan Sarı burada yaptığı açıklamada, “-Bizler kırsal mahallelerimizin değerli sakinlerine iktidara geldiğimizde yapacağımız projeleri anlattık. Biz devrimi kırsalda yapacağız. Bu karanlıktan birlikte çıkacağız, size söz.” şeklinde konuştu.

Serkan Sarı Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi, Küçük Sanayi Sitesinde esnafın sorunlarını dinledi

Serkan Sarı Sanayi Bölgesi ziyaretinde yaptığı konuşmada “-Esnafımız, artan parça maliyetleri ve yüksek faturalar karşısında geçim sıkıntısı yaşıyor. İktidar, sanayicileri düşünmüyor diye dert yanıyor. Size söz, Millet İttifakı iktidarında sanayicimize sahip çıkacak, ara eleman yetiştirilmesini sağlayacak, maliyetleri düşüreceğiz.” açıklamasını yaptı.


Serkan Sarı ayrıca fabrika ve işyerlerine de ziyaret etti. Burada emekçilere seslenen Serkan Sarı, “-Millet İttifakının iktidarında alın terinizin, emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Emekçi kardeşlerim, çabanızı görüyoruz. Geçim derdiniz sona erecek. Kılıçdaroğlu’nun baharı getirdiği Türkiye’de hepinizin yüzü gülecek. Size söz bahar sabahına uyanmaya 2 gün kaldı.” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI