anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP'li Başarır: İki bakan bir vali orada. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı nerede?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bakanlar tarafından muhatap alınmamasına tepki gösterdi. Başarır, “İki bakan bir vali orada. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı nerede? Bunlar bakan olsa Sayın İmamoğlu’nu ziyaret ederler” dedi.
 Tarih: 25-01-2022 16:20:05
CHP'li Başarır: İki bakan bir vali orada. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı nerede?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TELE 1’de yayınlanan Zeynel Lüle’nin sunduğu Gerçeğin İzinde programına konuk oldu. Başarır, İstanbul’da hayatı durduran kar yağışına karşı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarının göz ardı edilmesine tepki gösterdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun İmamoğlu’na ilişkin açıklama yapmaması ve ziyaret etmemesini eleştirdi.

“SİZİN GÖREV ALANINIZA GİREN YOLLARDA SIKINTI VAR”
Başarır, İBB’nin sorumlu olduğu yollarda sorunların çözülmesi için çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti. “İmamoğlu binlerce kişilik kadrosuyla sabaha kadar halkın sorunlarıyla ilgilendi” diyen Başarır, TEM Otoyolu’nun durumuna dikkat çekti.

Başarır şöyle konuştu:

“İki bakan bir vali orada. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı nerede? Onu dışarda tutuyorsunuz ama binlerce kişilik kadrosuyla sabaha kadar halkın sorunlarıyla ilgilendi. Tuzları kim döktü, kar çalışmalarını kim yaptı? İki bakan valiye teşekkür ediyor. Ben de teşekkür ediyorum İstanbul Valisi’ne. Ekrem İmamoğlu’na neden teşekkür etmiyorsunuz? Onu niye ziyaret etmiyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti’nin geldiği nokta budur. Bunlar bakan falan değil. Bunlar bakan olsa İstanbul’a farklı bakarlar. Bunlar bakan olsa Sayın İmamoğlu’nu da ziyaret ederler. Ulaştırma Bakanı ‘Çok zor şartlar altında çalışıyoruz’ dedi. Ekrem Bey için bunu niye söylemiyorsunuz? TEM Otoyolu’nun durumu ortada, yolu açamıyorsunuz. İstanbul’da köprülerde sıkıntı yok. Araçlar gelip gidiyor. Sizin göreviniz alanına giren yollarda sıkıntı var. Sözün bittiği yer budur. ”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI