anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP'li Doğan Taşdelen uğurlanıyor

1989-1999 yılları arası Çankaya Belediye Başkanlığı yapan Doğan Taşdelen için Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi'ndeki cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye başta ailesi olmak üzere çok sayıda partili ve sevenleri katıldı.
 Tarih: 13-07-2020 12:21:31
CHP'li Doğan Taşdelen uğurlanıyor

 

Bodrum'da önceki gün denizde yüzerken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede 71 yaşında hayatını kaydeden Taşdelen için düzenlenen törende, eşi İlksen Taşdelen ve oğlu Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen taziyeleri kabul etti.

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ndeki törende, Taşdelen'in naaşı başında dualar edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bazı CHP milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DOĞAN TAŞDELEN KİMDİR?

Doğan Taşdelen, Tunceli’nin Hozat ilçesi doğumludur. 71 yaşında hayatını kaybeden siyasetçi, 1988-1999 yılları arasında Çankaya Belediye Başkanlığı yaptı. Sonra DSP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının yanı sıra, Bülent Ecevit'in başbakanlığı döneminde Başbakanlık Müşavirliği yaptı. Oğlu Alper Taşdelen de şu anda babasından boşalan koltukta uzun yıllardır belediye başkanlığı yapıyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI