anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP'li Kaya: Rize fındık festivali yargılanamaz

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya: "Bu yargılama denizini, doğasını, toprağını, deresini korumak için yola çıkanların yargılamasıdır" dedi.
 Tarih: 16-04-2021 20:56:24   Güncelleme: 17-04-2021 10:31:24
CHP'li Kaya: Rize fındık festivali yargılanamaz

 

 

CHP'li Kaya, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bugün (16 Nisan 20201 Cuma) 14-19 Ağustos 2019'da Fındıklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali"nın yargılandığı duruşmadayım.

CHP Rize İl Başkanımız Saltuk Deniz, CHP Fındıklı İlçe Başkanımız Kadirhan Kadıoğlu, Pazar İlçe Başkanımız Kazım Balta, Ardeşen ilçe yöneticilerimiz ve İstanbul Barosu Avukatlarından Ali Saydi ile birlikte, keyfi bir şekilde yargılanan Fındıklı Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu, belediye emekçileri ve festival görevlilerinin yanındayız.
Burada Fındıklı Belediye Başkanımıza iş yaptırmamak için bir baskı tiyatrosu oynanıyor. Ortada bir suç varmış gibi, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve belediye çalışanları keyfi bir şekilde yargılanıyor. Bu yargılama denizini, doğasını, toprağını, deresini korumak için yola çıkanların yargılamasıdır. Bu yargılama dostluğa, kardeşliğe, barışa uzanan ellerin, gönüllerin yargılamasıdır. Bırakın insanlar özgürce horon tepsin, omuz omuza eğlensin; dostluğa, kardeşliğe kapılarını sonuna kadar açsın. Bırakın insanlar doğayı, denizi, yeşili, dereyi korumak için kenetlensin.


Fındıklı Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu, belediye emekçileri ve festival görevlilerinin Pazar Adliyesi 1. Asliye Ceza mahkemesinde yargılandığı dava 3 Eylül 2021 tarihine ertelendi.


Duruşma sonrası yaptığımız açıklama videosunu ekte bilgilerinize sunar sağlıklı günler dilerim.
 

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI