anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP'li Sarı: 'Kazanan biz olacağız, kazanan halkımız olacak'

 Tarih: 03-05-2023 21:02:34   Güncelleme: 03-05-2023 21:57:34
CHP'li Sarı: 'Kazanan biz olacağız, kazanan halkımız olacak'

 

CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nca 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerine kadar Balıkesir halkına hizmet verecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi bugün açıldı.

 

Vatandaşların seçime dair tüm sorularını titizlikle yanıtlayacak olan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına CHP Grup Başkanvekili Sayın Özgür Özel, CHP Enerji ve Altyapı Projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Sayın Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Sayın Erden Köybaşı, CHP İl Örgütü Temsilcileri, CHP İlçe Başkanları, Millet İttifakı İl Başkanları, CHP’li Milletvekilleri,  Milletvekili Adayları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Millet İttifakı Temsilcileri, partililer ve vatandaş katıldı.  

 

Balıkesir Zağanos Paşa Cami Mevkiinde bulunan CHP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına yoğun katılım yaşandığını ve vatandaşın CHP’ye ve Millet İttifakına coşku ve heyecanla destek verdiğini dile getiren CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Sayın Serkan Sarı yaptığı açıklamada, “14 Mayıs’a yaklaştığımız şu kritik süreçte gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Kazanan biz olacağız. Kazanan halkımız ve güzel ülkemiz olacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI