Uygulamamızı ziyaret ederek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
DEM Parti İmralı Heyeti, siyasi partilerle temas kurmak amacıyla ziyaret turlarına başlıyor. Heyet, 16 Temmuz Çarşamba günü ve 17 Temmuz Perşembe günü çeşitli parti liderleriyle görüşmeler gerçekleştirecek.
Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol’dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, 16 Temmuz Çarşamba günü ziyaretlerine Gelecek Partisi ile başlayacak. Heyet, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile genel merkez binasında bir araya gelecek.
Heyet, Gelecek Partisi ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. Bu görüşmenin, “Terörsüz Türkiye” süreci çerçevesinde önem taşıdığı değerlendiriliyor.
DEM Parti Heyeti, 17 Temmuz Perşembe günü ise CHP Genel Merkez binasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek. Bu temasın, sürece ilişkin siyasi partilerin görüşlerinin alınması ve destek arayışının bir parçası olduğu belirtiliyor.
Kaynak:İHA