anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Demokrat Parti bir kez daha desteğini açıkladı: Millet İttifakının 13.Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu olursa...

DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Millet İttifakı'nın 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu veya masadan biri olursa, Demokrat Parti olarak sonuna kadar destekliyoruz" dedi.
 Tarih: 29-09-2022 11:07:49
Demokrat Parti bir kez daha desteğini açıkladı: Millet İttifakının 13.Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu olursa...

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla DP'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanı adaylığını destekleyeceğini duyurdu.

Enginyurt, "Millet İttifakının 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu veya masadan biri olursa, Demokrat Parti olarak sonuna kadar destekliyoruz. Biz sonuna kadar masadayız." dedi.

DP'li Enginyurt sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı konusunda altılı masanın adayını destekleyeceğini dile getiren Enginyurt, "Biz sonuna kadar masadayız." ifadesini kullandı. Enginyurt, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı da etiketlediği paylaşımında, "Millet İttifakının 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu veya masadan biri olursa, Demokrat Parti olarak sonuna kadar destekliyoruz. Ha siz derseniz ki: Filanca olursa desteklemiyoruz, o da sizin meseleniz. Erdoğanla yola devam edersiniz. Biz sonuna kadar masadayız."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI