Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Trabzonspor’u ağırladı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İki takım da devre boyunca gol pozisyonlarına girmesine rağmen son vuruşlarda etkili olamadı. Sarı-kırmızılılar özellikle Osimhen ve Yunus Akgün ile gole yaklaşırken, Trabzonspor da Zubkov ve Batagov’un pozisyonlarıyla tehlike yarattı. Tribünleri tamamen dolduran taraftarlar takımlarını coşkuyla desteklerken, mücadeledeki yüksek tempo dikkat çekti.
OSİMHEN DİREĞE TAKILDI, ONANA KRİTİK KURTARIŞLAR YAPTI
Mücadelenin ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. 12. dakikada Zubkov’un sol köşeden kullandığı kornerde uzak direkte Batagov’un kafa vuruşunu kaleci Uğurcan Çakır rahatlıkla kontrol etti. 15. dakikada Galatasaray adına tehlike yaratan Victor Osimhen, ceza sahası sol çaprazından sert bir şut gönderdi ancak Onana topu kontrol etti. 21. dakikada Torreira’nın uzak mesafeden denediği vuruşta top üstten auta gitti. Dakikalar 28’i gösterdiğinde Sara’nın köşe vuruşunda Osimhen’in kafa vuruşu yan direkten döndü ve tribünlerde büyük bir heyecan yaşandı. Her iki ekip de tempolu bir oyun ortaya koymasına rağmen ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.
İKİNCİ YARIDA GOL MÜCADELESİ BEKLENİYOR
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk yarıda hücumda etkili olmasına rağmen son paslarda yaşanan hatalardan dolayı memnun kalmadı. İkinci yarıya hücum gücünü artırmak için Icardi veya Singo gibi isimlerle müdahale etmesi bekleniyor. Trabzonspor cephesinde ise Fatih Tekke, orta sahadaki dirençli oyunla Galatasaray’ın pas trafiğini bozmayı başardı. Onana’nın başarılı kurtarışları bordo-mavili ekibi ayakta tutarken, konuk takım hızlı hücumlarla gol arayışına devam edecek.
Kaynak: Haber Merkezi