Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Beyaz Saray’da asistan gerilimi iddiası: Melania Trump ‘Artık ondan bıktım’ dedi

İtalyan basını, Melania Trump ile Donald Trump’ın asistanı Natalie Harp arasında Beyaz Saray’daki gece mesaisi nedeniyle gerilim yaşandığını öne sürdü.

DÜNYA 08.09.2026 09:36 Nahibe Demirel 125 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Beyaz Saray’da asistan gerilimi iddiası: Melania Trump ‘Artık ondan bıktım’ dedi
Paylaş:
N

ABD Başkanı Donald Trump’ın özel asistanı Natalie Harp’ın, First Lady Melania Trump ile arasında gerilime neden olduğu öne sürüldü. İtalyan basınına dayandırılan iddiaya göre Melania Trump, eşi Donald Trump ile Harp’ı Beyaz Saray’ın aileye ayrılan özel bölümünde gece geç saatlerde çalışırken gördü.

Haberde, bu olayın ardından Melania Trump’ın Harp’tan duyduğu rahatsızlığın arttığı ve asistanın Beyaz Saray’dan uzaklaştırılmasını istediği ileri sürüldü. Söz konusu iddialara ilişkin Beyaz Saray’dan aktarılan resmî bir doğrulama ise metinde yer almıyor.

TRUMP’IN YAKIN ÇALIŞMA EKİBİNDE ÖNE ÇIKIYOR

35 yaşındaki Natalie Harp, Donald Trump’ın yakın çalışma ekibindeki dikkat çeken isimlerden biri olarak gösteriliyor. Habere göre Harp, Trump’ın telefon trafiğinin düzenlenmesi, yeni bilgilerin kendisine aktarılması ve sosyal medya hesaplarının yönetilmesi gibi görevler üstleniyor.

Harp’ın günlük çalışma temposunda Trump’a yakın şekilde görev yaptığı ve Başkan’ın programında önemli bir rol üstlendiği belirtiliyor.

ÖZEL BÖLÜMDEKİ GECE MESAİSİ GERİLİM İDDİASINI GÜNDEME GETİRDİ

İtalyan Oggi dergisine dayandırılan iddiaya göre Melania Trump, birkaç hafta önce Donald Trump ile Natalie Harp’ı Beyaz Saray’da aileye ayrılan özel bölümde gece geç saatlerde evraklar üzerinde çalışırken gördü.

Haberde, Harp’ın Trump’a yakın çalışma düzeninin Melania Trump’ı daha önceden de rahatsız ettiği ve bu olayın gerilimi artırdığı ileri sürüldü.

MELANIA TRUMP’IN ‘ARTIK ONDAN BIKTIM’ DEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Melania Trump’ın yaşananların ardından yakın çevresine Natalie Harp için “Artık ondan bıktım” dediği ve Harp’ın Beyaz Saray’dan uzaklaştırılması için harekete geçtiği iddia edildi.

Haberde ayrıca Melania Trump’ın bazı fotoğraflarda Harp’ın kadraj dışında bırakılmasını istediği ve son dönemde Donald Trump’ın katıldığı etkinliklerde daha sık görünmeye başladığı öne sürüldü. Bu durumun Trump’ın yanında daha fazla bulunma çabası olarak yorumlandığı aktarıldı.

NATALIE HARP’IN TRUMP’A MESAJI DA GÜNDEME GELDİ

Haberde gerilim iddialarının yanı sıra Natalie Harp’ın Donald Trump’a gönderdiği öne sürülen bir mesaj da gündeme taşındı.

Harp’ın mesajında Trump’a bağlılığını vurgulayan ifadeler kullandığı ileri sürüldü. Kaynak metinde ayrıca Trump’ın Harp’a ekibi içerisinde büyük değer verdiğinin iddia edildiği aktarıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
DEM Parti’de Demirtaş kulisi: Eş genel başkanlığa aday olabilir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DEM Parti’de Demirtaş kulisi: Eş genel başkanlığa aday olabilir
WhatsApp
İhbar Hattı