Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Eski Likud sözcüsü itiraf etti: Yalan haber ürettim

Eli Vered Hazan, Netanyahu'nun partisi Likud'un eski sözcüsü olarak yalan haber ürettiğini kabul etti. Bu itiraf, uluslararası medyada yeniden gündeme geldi.

DÜNYA 25.08.2026 14:14 Güncelleme: 25.08.2026 14:17 Sibel Eyüpoğlu 74 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Eski Likud sözcüsü itiraf etti: Yalan haber ürettim
Paylaş:
N

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun başkanlığını yaptığı Likud partisinin eski sözcüsü Eli Vered Hazan'ın, "yalan haber" ürettiğini doğruladığı bir video, tekrar gündeme taşındı. Hazan'ın 2021 yılında yaptığı bir konuşmada, "gerçeklerin hiçbir önemi yok" ifadeleri dikkat çekti. Konuşmasında, "Yalan haber üretiyorum" diyerek, gerçeklerle artık ilgilenmediğini dile getirdi ve "İnsanlar yalnızca savaştan anlıyorlar" açıklamasını yaptı.

SOSYAL MEDYADA YALAN HABER YAYACAĞIZ

Hazan, sosyal medya üzerinden savaş çağrısı yaparak, "Sosyal medyada savaş mı istiyorsunuz? Size karşı sosyal medyada savaş vereceğiz" şeklinde ifadelerde bulundu. Bu sözler, sosyal medya platformlarında yalan haber yayacaklarına dair bir işaret olarak değerlendirildi.

BÜYÜKELÇİLİK GÖREVİNE ATANABİLİR Mİ?

Hazan, kısa bir süre önce İsrail'in Singapur Büyükelçisi olarak görev yapıyordu. Bunun yanı sıra, İsrail Hükümet Basın Ofisi'nin (GPO) başına geçebileceği yönünde iddialar da ortaya atıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Atatürk'ün İnebolu'ya gelişi kutlandı: Duygulu anlar yaşandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Atatürk'ün İnebolu'ya gelişi kutlandı: Duygulu anlar yaşandı
WhatsApp
İhbar Hattı