anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Dursun Özbek: 5 tane attık, 3'ünü saydılar, 6-7 olabilecek bir maçtı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kadıköy'de 3-0 kazandıkları derbinin ardından "Şov devam edecek" açıklaması yaptı.
 Tarih: 09-01-2023 08:57:44
Dursun Özbek: 5 tane attık, 3'ünü saydılar, 6-7 olabilecek bir maçtı

 Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kadıköy'de 3-0 kazandıkları derbinin ardından "Şov devam edecek" açıklaması yaptı.

En yakın rakipleriyle puan farkını 4'e çıkardıkları maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Özbek, "Oyun güzeldi. 5 tane attık, 3'ünü saydılar. Daha farklı bir skor, 6-7 olabilecek bir maçtı ama olmadı. Bundan sonraki maçlarımızda seyircimizin 7 gol beklentisi var. Oyuncularıma gol vuruşlarını daha iyi yapmalarını söyleyeceğim. Böyle farklı skorlar hem bizi hem taraftarımızı memnun ediyor" dedi.


Ligde 14. haftada deplasmanda 7-0 kazandıkları Başakşehir maçından sonra yaptığı "Şov devam edecek." açıklamasının hatırlatılması üzerine Özbek, "Şov devam ediyor. Güzel bir maç oldu. Fenerbahçe de güzel mücadele etti. Eksiklerimiz çoktu. Buna rağmen çok güzel bir futbol oynadık. Giderek her hafta üzerine koyarak geliyoruz. Hem teknik kadroyu hem de oyuncularımı tebrik ediyorum. Performanslarını belli bir seviyeye çıkardılar. Önümüzdeki haftalarda daha da üste çıkacaklar. Bundan sonra Galatasaray şov devam edecek ve inşallah mayısta taraftarımızla şampiyonluğu kutlayacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

ALİ KOÇ: ÖNEMLİ BİR 3 PUAN KAYBETTİK AMA DÜNYANIN SONU DEĞİL
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da derbi yenilgisinin ardından "Daha 19 hafta var. 4 puan fark nedir? Unutmayın, burada ne zaferler, galibiyetler alındı şampiyonluk gelmedi. Dolayısıyla göreceğiz, köprünün altından daha çok sular akacaktır" yorumu yaptı.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Koç şunları söyledi: "Beklenmedik bir mağlubiyet oldu. Herkes motiveydi. Tribünlerin de ne kadar motive olduğunu görebiliyorsunuz. Öncelikle taraftarımızdan özür dileriz. Futbolun içinde bunlar var. Çok iyi başladık ama son 4 haftada düşüşe girdik. Yine de toparlayacak kişiler, aynı kişiler. 3 puandan öte bir şey değil. Şunu da hatırlatayım, bizim Galatasaray'a en ağır mağlubiyetleri tattırdığımız sezonlarda, 4-0, 6-0 biz şampiyon olamıyorduk. Taraftarımızdan özür dilerken aynı zamanda umutlarını kaybetmemelerini, birlik ve beraberlikten kopmamalarını, çok uzun bir yol olduğunu hatırlatmak istiyorum. Kısacası oynadığımız futbol iyi futbol değildi. Bize yakışan, alışık olduğumuz Fenerbahçe futbolu değildi.

Önemli bir 3 puan kaybettik ama dediğim gibi dünyanın sonu değil."

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI