Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Manisa ve Antalya’da özelleştirme ihaleleri tamamlandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Manisa ve Antalya’daki bazı taşınmazların özelleştirilmesine ilişkin nihai pazarlık görüşmelerinin tamamlandığını açıkladı. İhalelerde dikkat çeken yüksek teklifler ortaya çıktı.

EKONOMİ 08.04.2026 21:18 Melisa Altuntaş 164 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Manisa ve Antalya’da özelleştirme ihaleleri tamamlandı
Paylaş:
N

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı, Manisa’nın Akhisar ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki taşınmazlar için yapılan ihalelerde:

  • 17.648,68 metrekarelik taşınmaz için en yüksek teklif 213 milyon TL ile Argeus Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ Üçüncü Gayrimenkul Yatırım Fonu’ndan geldi.

  • 17.563,18 metrekarelik taşınmaz için en yüksek teklif 238,6 milyon TL ile Maslak Yatırım Ortak Girişim Grubu tarafından verildi.

ANTALYA MURATPAŞA’DA YOĞUN İLGİ

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kırcami Mahallesi’ndeki taşınmazlar için de yüksek teklifler dikkat çekti:

  • 7.032,04 metrekarelik taşınmaz: 175 milyon TL (Binbay Ltd. Şti. - Topdemir Nalburiye Ltd. Şti. OGG)

  • 2.938,44 metrekarelik taşınmaz: 108,5 milyon TL (Akfen Tasarım İnşaat Ltd. Şti.)

  • 3.743,62 metrekarelik taşınmaz: 123 milyon TL (Abdülkadir Yüksel)

ÖZELLEŞTİRMEDE YENİ ADIM

Nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda verilen teklifler, ilgili süreçlerin tamamlanmasının ardından resmiyet kazanacak. Söz konusu ihaleler, kamu taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması açısından önemli adımlar arasında değerlendiriliyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Galatasaray Daikin, CEV Kupası'nda şampiyon oldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Galatasaray Daikin, CEV Kupası'nda şampiyon oldu
WhatsApp
İhbar Hattı