anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Erdoğan'ın talimatıyla Soylu ve Karaismailoğlu İstanbul’a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yoğun kar yağışının ulaşımı aksattığı İstanbul'a gitti.
 Tarih: 25-01-2022 12:42:31   Güncelleme: 25-01-2022 13:10:31
Erdoğan'ın talimatıyla Soylu ve Karaismailoğlu İstanbul’a gitti

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, karayolu ile İstanbul'a ulaşamadı. İstanbul'a uçakla gelen iki bakan, yapımı 10,2 milyar Euro'ya mal olan İstanbul Havalimanı'na inemedi, sağlık turizmi tesisleri yapılmak üzere, Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen eski Atatürk Havalimanına indi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilk olarak yoğun kar yağışının yaşandığı Bağcılar ilçesinde incelemelerde bulundu ve araçlarında mahsur kalanları ziyaret etti.

Bakan Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünde kentteki kar yağışıyla ilgili gelişmelere ilişkin bir toplantı yaptı. Bakan Soylu, toplantının ardından incelemelerde bulunmak üzere Bağcılar'a geçti.

Soylu, yoğun kar yağışının yolları kapatması nedeniyle Bağcılar'dan yaklaşık 4 kilometre boyunca uzun araç kuyruklarının oluştuğu Başakşehir istikametine doğru yürüyerek incelemelerde bulunurken, araçlarında mahsur kalanları da ziyaret etti.

Bölgedeki gözlemlerini ve yaşanan aksaklıkları, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünde karla mücadele için kurulan kriz merkezinde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya ileten Soylu, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

  Kaynak: www.mansethaber.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI