Erdoğan: İçinde bulunduğumuz asrı, 'Türkiye Yüzyılı' haline getirmekte kararlıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya'da yaptığı konuşmada "2053 vizyonumuzu oluşturuyoruz, 2071 idealimiz gelecek. İçinde bulunduğumuz asrı, 'Türkiye Yüzyılı' haline getirmekte kararlıyız."
 Tarih: 29-08-2022 16:33:13
Erdoğan: İçinde bulunduğumuz asrı, 'Türkiye Yüzyılı' haline getirmekte kararlıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da 30 Ağustos Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri ve Kütahya Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Milletimize kazandırdığımız eser ve hizmetler yanında küresel ve bölgesel gelişmelerde Türkiye’yi her bakımdan dünyanın en stratejik ülkelerinden biri haline getirdik. Bugün Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girmeyi hedefleyen bir vizyona kavuşturduysak bunu son 20 yılda verdiğimiz mücadeleye borçluyuz.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MARKET SAYISINI 3 BİNE ÇIKARTACAĞIZ

Tüm gelişmiş ülkelerin sanki sorunu yokmuş gibi davranmasına bakmayın. Onların başındaki kara bulutların taşıdığı felaket yağmurları bizim yaşadıklarımızla mukayese bile edilmez. Doğal gaz bulamıyorlar. Avrupa’da market rafları boş. Şimdi biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile inşallah vatandaşımıza daha ucuza ürünlerimizi satmaya başladık ve bu artarak devam edecek. 1300 tane marketi süratle 2 bin 500, 3 bine çıkartacağız ve benim vatandaşım Tarım Kredi Kooperatifleri’nden ucuz ürün almaya devam edecek.

KÜÇÜK SARSINTILARA RAĞMEN İSTİKAMETİMİZİ BOZMADAN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Türkiye yıllar önce tercihini istihdam ve üretimden yana yaparak ekonomik modelini değiştirdiği için bu fırtınadan en az kayıpla çıkacaktır ve öyle de oluyor. İnşallah yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. Bizim en büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir. İnsanlarını güvenlik ve refah şemsiyesi altında yaşamaya alıştırmış ülkelerin asıl krizi ise daha yeni başlıyor. Üretim ve tedarik alanındaki bozulmayı, finans alanındaki dalgalanmayı işsizlikle birlikte sosyal çalkantılar izlemeye başladığında hepsinin nasıl çaresizce yalpaladığını göreceğiz. Biz ise küçük sarsıntılara rağmen istikametimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz.

Bundan 11 yıl önce 2011 seçimlerinde milletimize cumhuriyetimizin 100’üncü yılına adadığımız 2023 hedeflerimizi ilan ettiğimizde, birileri kıt akıllarıyla bizimle dalga geçmişti. Yaşadığımız onca hadiseye rağmen bu hedefleri adım adım hayata geçirdik. Şimdi bu hedeflerimizden aldığımız güçle 2053 vizyonumuzu oluşturuyoruz. Ardından da 2071 idealimiz gelecek, hep söylediğimiz gibi içinde bulunduğumuz asrı 'Türkiye Yüzyılı' haline getirmekte kararlıyız." 

Etiketler #Erdoğan
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI