Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakim karşısında

Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakkında “Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama” suçundan hapis istemiyle açılan davanın yargılaması bugün başladı.
 Tarih: 09-11-2020 11:24:55   Güncelleme: 09-11-2020 11:29:55
Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakim karşısında

 

Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve Astsubay E.B. hakkında “Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama” suçundan 6 yıl 3’er aydan 17 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle açılan davanın yargılaması Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

Tutuksuz yargılanan İsmail Dükel ve E.B. ve tutuklu Müyesser Yıldız duruşma salonuna geldiğinde Müyesser Yıldız, ayakta alkışlandı.

İlk savunmayı ise Astsubay E.B. yaptı. E.B. şunları söyledi:

"İddianamede üstüme atılan suçlamaları kabul etmiyorum. Gizli evrakları hiç görmedim. Ben taburun lojistiğini sağlıyorum. Gizli belgeleri görmem mümkün değil. Dükel ve Yıldız ile tanışıklığım 2015 yılına dayanıyor. Müyesser hanımla açığa alındığım zaman avukat ihtiyacım oldu. Çevresinde tanıdığı vardı diyerek bir vesileyle tanıştım. 10 yıla aşkındır bipolar tedavisi görmekteyim. Rahatsızlığım nedeniyle gitmediğim görevlere katılmadığım görevlere gitmiş görmüş gibi anlatıyorum rahatsızlığımdan dolayıdır. Gerek sosyal medyada gerek ulusal basında gündeme gelmiş konuları ara sıra ben onları arıyordum ara sıra onlar beni arıyordu. Öyle yorum yapıyorduk."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI