Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelere engeller çıkarılıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelere iktidar tarafından çeşitli engeller çıkarıldığını belirtti.
 Tarih: 07-01-2022 13:54:03
Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelere engeller çıkarılıyor

Kılıçdaroğlu, "Beylikdüzü Belediyesi 14 Tesis ve 20 Park Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde konuştu.

CHP Genel Başkanı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun öz güvenlerinin yüksek olduğunu, yaptıkları işi çok iyi bildiklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, iki belediye başkanının da sorunları nasıl çözeceklerini, kaynakları nasıl oluşturacaklarını bütün ayrıntılarıyla anlattıklarını belirterek, "Bu başarıları hazmedemeyenler var. Engel çıkarmak isteyenler var. Birisini az önce Ekrem Bey biraz da esprili bir dille anlattı. Halka hizmet etmek istiyorsunuz. Hizmetin halka ulaşmasını istiyorsunuz. Kaynağı yaratmışsınız, imkânınız var ama engellemeye çalışıyorlar. Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim. Bunların görevi engel çıkarmak. Bizim görevimiz de engeli aşmak. Dolayısıyla hangi engeli çıkarırlarsa çıkarsınlar haklı olduğumuz sürece bütün engelleri aşıp halka ulaşacağız ve hizmeti götüreceğiz" diye konuştu.

“Onların görevi engel çıkarmak”

Bu bağlamda Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'ın ilçede güzel bir miras devraldığını aktaran Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Kütüphane gezdik, diğer alanları gezdik. Beylikdüzü'ne defalarca geldim ve dolayısıyla Beylikdüzü halkı aslında son derece şanslı. İstanbul halkı sonra şanslı olmaya başladı. 16 milyon insana hizmet götürülüyor. Gerçekten de hiçbir ayrım yapmadan, kişilerin inançları, kimlikleri, siyasal görüşleri, yaşam tarzları ayrımını yapmadan bütün İstanbul'u kucaklamak bizim görevimizdir. Halkçıların görevidir. Dolayısıyla biz bütün İstanbul'u kavradığımız, kucakladığımız, ayrım yapmadığımız zaman ülkeyi nasıl daha sağlıklı, nasıl daha tutarlı, nasıl daha kararlı, nasıl daha itibarlı bir yönetime kavuşturacağımızı artık Mısır'daki sağır sultanın da duymasını istiyoruz ve duyuracağız bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Engeller çıkarıyorlar mı? Onların görevi engel çıkarmak, bizim görevimiz de engelleri aşmak olacak… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza yönelik olarak yapılan haksız suçlamalar var. Bütün dünya bu suçlamaların tamamının haksız olduğunu biliyor ama unuttukları bir şey var, bu ülkenin, insanlığın ferasetine güveniyorum, vicdanına güveniyorum."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile kurdele keserek eserlerin açılışını ve temel atma törenini gerçekleştirdi.

  Editör: Düzgün Çeşim   Kaynak: Manşet Haber Merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI