Saadet Partisi: "Aç uyuyan çocuklar aşkına, uykuları kaçırmanın vakti geldi. Bu düzene boyun eğmek yok"

Saadet Partisi, 'Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur' sloganıyla sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Videoda, "İnanç, düşünce ve ifadeye özgürlük! Emeklere hakkıyla karşılık! Kanun önünde eşitlik! Paylaşımda adalet!" denildi.
 Tarih: 01-02-2022 12:05:48   Güncelleme: 01-02-2022 12:16:48
Saadet Partisi:

Saadet Partisi’nin ‘Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur’ sloganıyla başlattığı yeni kampanyasının tanıtımı dün İstanbul'da düzenlenen İl Divan Toplantısı'nda yapılmıştı.

Saadet Partisi'nin kampanyayla ilgili ‘İnsanca Yaşam' etiketiyle paylaştığı videoda, “Özgürlük adına zincirleri kırmanın, hak sahibinin yanında hak aramanın, aç uyuyan çocuklar aşkına uykular kaçırmanın vakti geldi. Bu düzeni değiştireceğiz. Adil devlet, adil paylaşım seninle olur” ifadeleri yer aldı.

"Özgürlük adına zincirleri kırmanın, hak sahibinin yanında hak aramanın, aç uyuyan çocuklar aşkına uykular kaçırmanın vakti geldi. Çoğunluğu yoksul bırakan zenginlikle, toplumu huzursuz bırakan mutlulukla yetinmek yok. Gençlere kaygı, öğrenciye işsizlik, işçiye açlık bırakılmasına katlanmak yok. Yasaklar getiren, yoksulluğu görmezden gelen, çalışanı mağdur, emekliyi mahcup eden bu düzene boyun eğmek yok.

“BU TOPRAKLAR YANDAŞIN DEĞİL, HER VATANDAŞIN CENNET VATANI”

Milli Görüş'ün kararlı duruşu var. Bu topraklar yandaşın değil, her vatandaşın cennet vatanı. İnanç, düşünce ve ifadeye özgürlük emeklere hakkıyla karşılık kanun önünde eşitlik, paylaşımda adaleti istiyoruz. Korkutan değil koruyan bir devlet anlayışına, hürriyete, adalete, liyakate, mutlu yarınlara inanıyoruz. Çünkü sen varsın. İnanıyoruz çünkü aynı ülkeyi düşlüyoruz. Böyle gelmiş böyle gider demedin ya bu ülkenin mutlu yarınları seninle olur.  

“VATANDAŞIN HAKKINI YANDAŞINA PAY EDENLERE KARŞI ADİL PAYLAŞIM DİYORUZ”

Devletin itibarı bahanesiyle milletten alınanları, yeniden millete teslim edeceğiz. Seninle olur. Kanunları oyuncağı, hukuku maşası olarak görenlere karşı adil devlet için yola çıktık. Seninle olur. Vatandaşın hakkını yandaşına pay edenlere karşı adil paylaşım diyoruz. Seninle olur.

“BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Açlığa da yoksulluğu da rıza göstermedin, vatandaşı açken tok yatanları içine sindiremedin. İşçiyi mutsuz, genci umutsuz bırakanlara, emekliyi mağdur edenlere, mağduriyetleri görmezden gelenlere boyun eğmedin. Ahlak ve maneviyatı şekilde değil icraatta aradın. Milli ve manevi duyguların sömürülmesine müsaade etmedin. İşte bu yüzden seninle olur. Her vatandaş için adil devleti, herkes için adil paylaşımı, hepimiz için insanca yaşamı kuracağız. Bu düzeni değiştireceğiz. Adil devlet, adil paylaşım seninle olur.”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI