Arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı

Muğla'da milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet K. (26), aynı evde yaşadığı kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (25) dövüp, göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Bıçakla kendine de zarar veren Selim Ahmet K., tedavisi için polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı. Bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar'ın (25) bir arkadaşına, "Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıktı.
 Tarih: 25-05-2020 09:58:09
Arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı

 

 

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ayrılığı kabullenmediği için öldürdüğü Şenpınar'ın türkü söylerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Şenpınar'ın söylediği türkü, izleyenlerin yüreğini burktu. 

CİNAYETİN ARDINDAN TWEET ATMIŞ

Öte yandan ​Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

 

 

MUGLA'DA MILLI BOKSOR SELIM AHMET KEMALOGLU TARAFINDAN DOVULUP BICAKLANDIKTAN SONRA OLEN ZEYNEP SENPINAR'IN BIR ARKADASINA, "AHMET'LE HER SEY BITTI" MESAJI ATTIGI ORTAYA CIKTI. ZANLININ ISE CINAYETIN HEMEN ARDINDAN TWITTER HESABINDAN "IKI CANA KIYDINIZ, GOZUNÜZ AYDIN" PAYLASIMI YAPMASI DIKKAT CEKTI. (FOTO: MUGLA / DHA)

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI