Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve emeklilere yönelik Ramazan desteğini duyurdu.
10 BİN AİLEYE 30 MİLYON TL DESTEK
Yaşar paylaşımında, “Yenimahalle'de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ve emeklilerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz. Birlik, kardeşlik ve paylaşım ayı olan Ramazan'da, ilçemizdeki 10.000 ailemize 3.000 TL, toplamda 30 Milyon TL nakdi destek sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.
BAŞVURULAR YARIN SONA ERİYOR
Başvuruların 11 Şubat saat 17.00’de sona ereceğini belirten Yaşar, vatandaşların başvuru için bağlantı üzerinden işlem yapabileceğini aktardı.
Yenimahalle'de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ve emeklilerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz.
— Fethi Yaşar (@fethiyasar) February 10, 2026
Birlik, kardeşlik ve paylaşım ayı olan Ramazan'da, ilçemizdeki 10.000 ailemize 3.000 TL, toplamda 30 Milyon TL nakdi destek sağlayacağız.
Başvurular 11 Şubat (Yarın) saat… pic.twitter.com/bjJHYphhbu

