Canlı yayın rekoru kırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Büyükşehir’e ait taşınmazların satış ihalesi 4 saat 45 dakika sürerek canlı yayın rekoru kırdı.
 Tarih: 06-03-2020 16:34:18
Canlı yayın rekoru kırıldı

 

 

  Ankara Büyükşehir Belediyesİ sitesinden alınan bilgiye göre, Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın “Şeffaf Yönetim’’ anlayışı ile mal ve hizmet alım ihaleleri için başlattığı canlı yayın uygulaması kesintisiz olarak devam ediyor.

Şubat ayında 40 ihale Youtube ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanırken, uygulamanın başladığı 8 Mayıs 2019 tarihinden 29 Şubat 2020 sonuna kadar toplam 329 ihale kamuoyuna açık şekilde yayınlandı.

Başkent’in birçok ihtiyacının giderilmesi için Şubat ayı boyunca gerçekleşen ihalelere vatandaşlar kadar firmalar da yoğun ilgi gösterdiği belirtilen açıklamada, ''E-ihaleler de dahil olmak üzere canlı ihaleler izlenme rekorları kırarken, 20 Şubat tarihinde Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığının düzenlediği Çankaya ve Mamak’ta bulunan Büyükşehir’e ait taşınmazların satış ihalesi 4 saat 45 dakika boyunca canlı yayınlandı. 4 bin 367 kişinin izlediği canlı yayın süre rekoru kırdı.'' denidi.

  Editör: edit2
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI