SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Galatasaray Kadın Atletizm Takımı Süper Lig’de ilk sezon için imzaları attı

Haber görseli

Galatasaray Atletizm Kadın A Takımı sporcularının imza töreni, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlendi. Törene Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ece Bora, Atletizm Şubesi Başantrenörü Güner Güngör ve sporcular katıldı. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de mücadele edecek ve 2026 sezonunda başarılı sonuçlar hedefliyor.

ECE BORA’DAN GÜVEN VE TEŞVİK MESAJI

Törende konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Ece Bora, kadın atletizm takımı için büyük bir gurur yaşadığını belirtti. Bora, “Bu köklü geçmişin bir parçası olarak, modern anlamda Süper Lig'de deplasmanda mücadele edecek ilk kadın takımımızın hazırlıklarına tanıklık etmek, onların emeğini ve özverisini yakından görmek benim için tarif edilemez bir duygu oldu. İnanıyorum ki 2026 yılında madalyalar göreceğiz; hedef her zaman şampiyonluktur” ifadelerini kullandı. Bora, sporculara güvenini vurgulayarak başarı dileklerini iletti.

TAKIM KADROSU VE BRANŞLAR

Galatasaray Kadın Atletizm Takımı’nda Simay Özçiftçi 100 metre, 200 metre ve bayrak yarışlarında; Bahar Öztürk 100 metre engelli ve 4x100 metre yarışlarında; Sudenaz Çetin disk atmada; Pınar Demir 3000 ve 5000 metre yarışlarında; Burcu Subatan 1500 ve 3000 metre yarışlarında; Zeynep Kaya 100 ve 200 metre ile 4x100 metre yarışlarında; Ecem Nehir Çelik uzun atlama ve üç adım atlama; Dilan Yılmaz 800 ve 1500 metre; Emine Nur Bektaş cirit atma; Beyzanur Çelikhası 400 metre engelli ve 4x400 metre; Sıla Koloğlu 100, 200 metre ile 4x100 ve 4x400 metre; Demet Parlak sırıkla atlama; Dilan Ölmez 400 ve 400 metre engelli ile 4x400 metre; Ecem Süzer çekiç atma branşlarında mücadele edecek. Takım, bu geniş kadrosuyla Süper Lig’de güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Kaynak: AA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Köşe Yazarlarımız