SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Galatasaray’da Trabzonspor mesaisi başladı: Okan Buruk tempoyu artırdı

Haber görseli

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Trabzonspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Milli ara sonrası yeniden lige odaklanan sarı-kırmızılı ekip, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren bir çalışma gerçekleştirdi.

OKAN BURUK’TAN YOĞUN TEMPO

Antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Isınmanın ardından futbolcular, kısa mesafe koşular ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. Daha sonra iki grup halinde gerçekleştirilen 8’e 2 pas organizasyonlarında oyuncuların pas temposu ve top hakimiyeti üzerinde duruldu. Çalışmanın son bölümünde ise teknik ekip, futbolcuları dört takıma ayırarak mini bir turnuva düzenledi. Oyuncuların birbirleriyle girdiği rekabet, antrenmana hem eğlenceli hem de mücadeleci bir hava kattı. Okan Buruk ve ekibi, idman boyunca oyuncularla yakından ilgilenirken zaman zaman oyunu durdurarak taktiksel uyarılarda bulundu.

HAZIRLIKLARA YARIN DEVAM EDİLECEK

Antrenman sonrası futbolcular, yenilenme ve soğuma hareketleriyle günü tamamladı. Galatasaray, Trabzonspor maçına kadar hazırlıklarına ara vermeden devam edecek. Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek. Okan Buruk’un, önümüzdeki günlerde özellikle taktiksel varyasyonlar ve duran top organizasyonlarına ağırlık vermesi bekleniyor. Cimbom, ligin üst sırasındaki yerini korumak ve taraftarına bir galibiyet daha hediye etmek için hazırlıklarına yüksek konsantrasyonla devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.