anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Göztepe galibiyete inanıyor

Süper Lig’de geride kalan 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Göztepe, cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı’nda namağlup lider Aytemiz Alanyaspor’la oynayacağı maça iddialı hazırlanıyor. Rakibi karşısında mutlak 3 puan hedefleyen Göztepe, geçen sezon Alanyaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek turuncu-yeşillilerin evindeki yenilmezlik serisini sonlandırdı. Bu kez ise Alanyaspor’un namağlup unvanına son vermek isteyen İzmir ekibinde teknik direktör İlhan Palut karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
 Tarih: 27-10-2020 14:11:26
Göztepe galibiyete inanıyor

 

Takımına güvendiğini dile getiren Palut, “Zorlu ve çekişmeli bir maç oynayacağız. Evimizde kayıp yaşamak istemiyoruz” dedi.

Göztepe ve Alanyaspor Süper Lig’de 6 maça çıktı. İki takım arasında oynanan müsabakalarda sarı-kırmızılılar Alanyaspor’u 2 kez mağlup etti. Göztepe 2018-2019 sezonunda rakibini Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda 3-2 yenerken, geçen sene de deplasmanda 1-0 kazandı. Alanyaspor ise Göztepe’yi 2018-2019’un ilk yarısında sahasında 1-0 mağlup etti. Geri kalan 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.   

Etiketler #göztepe
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI