Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

1 ila 18 yıl cezası vardı: 39 firari yakalandı

Adana’da uyuşturucu suçlarından 1 ile 18 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 39 firari hükümlü yakalandı ve cezaevine gönderildi.

GÜNDEM 03.09.2026 10:17 Sibel Eyüpoğlu Okuma Süresi: 1 dk
1 ila 18 yıl cezası vardı: 39 firari yakalandı
Paylaş:
N

Adana’da uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 39 firari hükümlü yakalandı. Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

39 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında firari hükümlülere yönelik çalışma gerçekleştirdi. Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunan hükümlülerin yakalanması için yürütülen operasyonlarda 39 kişi yakalandı.

CEZALARI 1 İLE 18 YIL ARASINDA

Yakalanan firari hükümlülerin 1 ile 18 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu belirtildi. Hükümlüler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Türkiye'den Brüksel'e üç bakanlı ziyaret: Gözler 20 Ekim'deki toplantıda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Türkiye'den Brüksel'e üç bakanlı ziyaret: Gözler 20 Ekim'deki toplantıda
WhatsApp
İhbar Hattı